Regelmatig breng ik een bezoek aan de bibliotheek in mijn woonplaats Almere. Om zelf boeken te lenen, om boeken uit te zoeken met de broers of om te werken bij Seats2Meet. Een feestje om in dat prachtige gebouw rond te lopen. Inmiddels kan ik de bibliotheek ook mijn werkplek noemen. Vanaf begin deze maand ging ik aan de slag als Accountmanager voor ZEPservice.?

Vanaf het eerste gesprek voelde denieuwebibliotheek als een vertrouwde en vooral fijne werkplek. Met plezier ga ik acht uur per week (daar ga ik het overigens?niet mee redden voorlopig) voor ZEPservice aan de slag. En dat heeft alles te maken met de leuke nieuwe uitdaging waar ik me mee bezighoud.

ZEPservice

ZEPserviceBinnenkort gaat ZEPservice ‘live’ en zal ik uitvoeriger uit de doeken doen wat het precies is. Voor nu kan ik vertellen dat het om een informatiedienst gaat die zelfstandig professionals voorziet van up-to-date en maatwerk informatie. Informatie die over het algemeen niet zomaar voor handen is en die nu vanuit allerlei bronnen wordt verzameld en?in ??n overzicht?wordt aangeboden.?Met een abonnement op ZEPservice zorg je ervoor dat je fors tijd bespaart. Tijd die je dus kunt besteden aan ondernemen. ZEPservice zorgt voor de juiste informatie die je nodig hebt om je beroep goed te kunnen uitoefenen. Op dit moment zijn we druk aan het testen of alles werkt zoals het hoort te werken. Zodra dit klaar is, hoor je meer!

Accountmanager

Als Accountmanager ZEPservice ben ik straks verantwoordelijk voor het onder de aandacht brengen van ZEPservice. Om op zoveel mogelijk plaatsen (online en offlline) mensen kennis te laten maken met ZEPservice. Maar zolang we nog in de testfase zitten zorg ik er ook voor dat alles wat nu geregeld kan worden ook geregeld wordt. Zodat we straks goed voorbereid de markt op kunnen. Denk aan zaken als een mooi logo, een goed werkende en fris ogende website, een aantrekkelijke kick off enzovoort. En ja het bloed kruipt waar het niet gaan kan, deze taken pak ik als vanzelf op omdat het nu eenmaal ‘mijn ding’ is. En dat gaat heel soepel samen met de vormgevers en communicatiemedewerkers van denieuwebibliotheek. Kortom, ik heb het naar mijn zin.

Nog even geduld en dan kunnen we vol aan de slag met ZEPservice. Ben je ook zo nieuwsgierig? Binnenkort vertel ik uitgebreid over ZEPservice.