online zichtbaarheid | contentcreatie | communicatieadvies
Uitgelichte afbeelding

Over Sabine

Hoi, ik ben Sabine en ik communiceer graag en vaak. Combineer dit met het feit dat ik vaak kansen zie die een ander misschien niet zo snel ziet, met daar bovenop een flinke toef creativiteit en je snapt dat ik mijn ‘ei’ kwijt kan in contentcreatie. Love it! 

Mijn achtergrond is dan ook een mooie mix van functies binnen marketing en communicatie. Van mijn eerste baan als marketingassistent tot social media manager; ik nam de ervaring allemaal mee naar Humanvalue om daarmee andere zzp-ers te helpen met online zichtbaarheid.

Of het nu gaat om bloggen, social media, een contentstrategie of -planning of een nieuwsbrief. Op deze manier kun jij je bezighouden met de dagelijkse bedrijfsvoering en zorg ik ervoor dat je zichtbaarheid naar een hoger niveau wordt gebracht. En dit allemaal op de voor mij zo kenmerkende manier van werken; snel en nauwkeurig. Ik doe wat ik zeg, in zo min mogelijk tijd. Kan ik jou helpen je zichtbaarheid te vergroten?

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen of wil je vrijblijvend kennismaken? Neem contact met mij op. Je kunt Humanvalue ook op Instagram vinden of voeg mij toe op LinkedIn.

Tot slot nog een klein inkijkje in mijn leven naast Humanvalue. Ik ben moeder van twee zoons, woon met het gezin in Almere en werk als communicatieadviseur voor de gemeente Almere. Ik blog op Pukster.nl over dingen die het leven leuker maken, denk aan (heel veel) recepten en boekentips, en ik bak, kook, sport een lees graag. Mijn motto: work hard, laugh harder!

Wil je een keer persoonlijk kennismaken? Laat het weten. Graag tot snel!

 

Contactgegevens
Humanvalue
W.G. van de Hulststraat 32
1321 JL Almere
Tel: +31 (0)6 51 934 200

Bank: NL16 INGB 0009 4452 04
KvK: 39081118

Laat een antwoord achter