logo's en websitesIn 2003 begon ik als zelfstandig ondernemer met Humanvalue toen een oud-collega mij vroeg: “Wil jij niet samen met mij aan de slag met Humanvalue?”. Twee oud-collega’s waren namelijk enkele jaren eerder gestart en een van de twee verliet Humanvalue. De naam Humanvalue bestond al, was bekend en dus bleef deze behouden. Wel kozen we samen een ander, redelijk strak en vooral paars logo.

In 2005 veranderde er weer het nodige en besloot ik Humanvalue alleen voort te zetten met behoud van de naam, het logo en de website. Ondertussen was ik moeder geworden van grote broer en in 2010 volgde kleine broer. Ik combineerde Humanvalue met moederschap en had in verhouding minder werkuren als voorheen.

Sinds januari van dit jaar is ook kleine broer naar de basisschool m?t continuerooster waardoor er nieuwe tijden zijn aangebroken. Tijden waarin Humanvalue weer alle aandacht krijgt die het verdient. En daarmee is het ook tijd voor een nieuwe frisse look. Er wordt nu hard gewerkt aan een nieuw logo ?n aan een nieuwe website. Zo leuk om daar mee bezig te zijn. Hoewel het toch een ander verhaal is om die teksten die je normaal zo uit je mouw schudt voor opdrachtgevers, nu over jezelf en je eigen bedrijf te schrijven. Aan de slag dus, genoeg te doen!