Gisteravond was het zover, de eerste Speaker’s Night Zakelijk in samenwerking met ZEPservice. Voor mij de eerste keer om??berhaupt?een Speaker’s Night mee te maken. En wat was het leuk. Precies zoals verwacht een avond vol inspiratie en kennis in een jasje van entertainment.?

Voor de tweede keer die dag liep ik om 18.30 uur de bibliotheek binnen. Een werkdag in twee delen. Tijd om ons ‘to do’ lijstje af te werken zodat we ruim op tijd klaar zouden zijn voor de bezoekers. Bloemen, flyers, banner op het podium enzovoort. Heel fijn dat de bibliotheek eigen technische faciliteiten heeft zodat licht en geluid allemaal piekfijn in orde zijn. Ondertussen ontving Pascal zijn sprekers en werd de avond doorgenomen volgens script.

Swingende Speaker’s Night

Terwijl we de laatste bezoekers nog binnenlieten, begon om iets na acht uur Speaker’s Night Zakelijk met opzwepende tropische muziek waardoor de ontspannen stemming er direct inzat. Telkens wanneer een spreker het podium betrad was er weer muziek. De sprekers waren stuk voor stuk ervaringsdeskundigen die van hun fouten hebben geleerd, waardevolle inzichten hebben gekregen en kennis hebben vergaard door de jaren heen en dit deelden met de bezoekers. Stuk voor stuk met een stukje humor en zelfspot wat het extra leuk maakte om naar ze te luisteren. Deze keer was het thema ‘De basis voor succes voor elke ZZP-er’. Het kan niet anders dan dat je als ZZP-er hier herkenning en inspiratie in vond. Na afloop werd er nog gezellig nagepraat in het Nieuwscaf? van de bibliotheek onder het genot van een drankje. Altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Kortom, een geslaagde avond.

ZEPservice en Speaker’s Night

Het concept van Speaker’s Night past zeer goed bij ZEPservice, zoals we al dachten. Samen hebben we in de voorbereidingen bedacht welke onderwerpen interessant zijn voor ZZP-ers. En het resultaat is dan ook conform verwachting: informatief en inspirerend. Op dit moment loopt er een actie waarmee tot 1 januari 2017 gratis kennis kan worden gemaakt met de toegevoegde waarde van ZEPservice. Omdat het zo’n bijzondere avond was wordt onder de inschrijvingen van deze avond een gratis jaarabonnement op ZEPservice verloot. Leuk toch!

Kom jij ook op 24 november?

Donderdag 24 november staat er weer een zakelijke editie van Speaker’s Night op de planning. Het thema van deze avond? ‘In 3 stappen meer succes als ZZP-er’. Dat belooft weer een leerzame en inspirerende avond te worden. Ik ben er zeker bij, kom jij ook? Kaarten kun je bestellen via de website van de nieuwe bibliotheek of via www.ZEPservice.nl.

 

>>>TIP! Schrijf je in voor Humanvalue-updates en je ontvangt gratis een ?how to? waarmee je je zichtbaarheid gegarandeerd vergroot!