Het is vandaag elektronic greetings day, een mooie dag om aan de slag te gaan met de kerstkaarten voor je relaties. Heb je al een adreslijst? En ga je voor de traditionele handgeschreven kaarten of kies je voor een e-card? Of wellicht een combinatie van beiden? Ik zet een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje.?

Persoonlijk vind ik nog altijd die handgeschreven kerstkaarten die op de mat ploffen echt wel iets hebben. Tegelijkertijd is het een tijdrovend klusje en merk ook ik dat ik er minder ontvang maar zelf ook minder verstuur. Toch is het een mooi moment om echt aandacht aan je relaties te besteden. Een persoonlijke boodschap werkt dan natuurlijk het allerbeste.

Wat voor kerstkaarten stuur jij dit jaar?

Kies je voor traditionele kerstkaarten die je zelf gaat schrijven? Dan kun je uiteraard waar je maar wilt je kaarten halen. Krijgt iedereen een kaart die bij hem/haar past? Of allemaal dezelfde? Afhankelijk van je budget en het aantal kerstkaarten dat je nodig hebt kun je er ook voor kiezen om een vormgever speciaal voor jou kerstkaarten in je huisstijl te laten ontwerpen. Als je daar hulp bij ?nodig helpt: ik weet de weg dus laat het me weten.

Online kun je ook kiezen uit verschillende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld via Webprint?of Hallmark je eigen kaart ontwerpen. Vervolgens kun je kiezen om deze direct te laten versturen naar je relaties of om de kaarten thuis te ontvangen zodat je ze nog van een persoonlijke boodschap kunt voorzien. Je kunt ook bij ze terecht voor e-cards net zoals bij vele andere partijen. Google is je vriend in dat geval: kies wat voor jou het beste past.

Tot slot, vergeet niet om ook via social media je volgers fijne feestdagen te wensen. Dus maak ook een digitale kerstgroet, bijvoorbeeld?met behulp van Canva, die je vervolgens post op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn enzovoort.

Wil je het allerliefst handgeschreven kerstkaarten versturen maar weet je niet waar je de tijd vandaag moet halen? Of wil je graag zo’n digitale kerstgroet voor social media in je eigen stijl maar weet je niet hoe dat moet??Ik kan je helpen. Laat het me weten!?

>>>TIP! Schrijf je in voor Humanvalue-updates en je ontvangt gratis een ‘how to’ waarmee je je zichtbaarheid gegarandeerd vergroot!