Juni brengt ons onder andere het pinksterweekend én de langste dag van het jaar. En hopelijk ook eindelijk veel zomerse dagen, zodat we lekker buiten kunnen genieten van het weer, luieren en eten in de tuin of op het terras. In dit blog vind je een wrapup van wat er de afgelopen maand op mijn (food)blog Pukster.nl voorbij is gekomen.

Dat betekent voldoende kook- en bakinspiratie om je mee te vermaken in de keuken. Leestips kom je ook ruimschoots tegen. We kijken terug naar de afgelopen maanden en ik deel een weekmenu met je. Kijk je mee en laat je me weten welk recept of blog jouw favoriet is?

What the blog

Mei was goed voor 8 nieuwe blogs op Pukster.nl. Heb je ze allemaal gespot? Zo niet: ik zet ze even voor je onder elkaar.

Weekmenu: kleurrijk en smakelijk

Alsjeblieft, een weekmenu! Hoef je fijn een week niet na te denken over de dagelijks terugkerende vraag ‘Wat eten we vandaag?’. En geloof me, ook ik heb soms best moeite om weer iets lekkers en voedzaams te bedenken. Het weekmenu begint, lekker overzichtelijk, op maandag maar je kunt uiteraard zelf de indeling veranderen. Enjoy!

Vaderdag: 3x cadeautips

Zondag 19 juni is het weer zover: vaderdag! Die ene dag in het jaar waarop je je vader even extra in het zonnetje kan zetten. Mocht je ‘cadeautjes stress’ hebben; ik zocht 3 toffe cadeautips voor je bij elkaar.

1. Sport jouw vader graag? En klaagt hij regelmatig over spierpijn? Dan is een massagegunmisschien wel hét Vaderdagcadeau dit jaar…

2. Is jouw vader als het maar even kan achter de BBQ te vinden? Tijd voor wat nieuwe inspiratie! Geef hem het nieuwste boek van Jord Althuizen: Brand new BBQ.

3. Vind je het tijd dat je vader afscheid neemt van zijn oude vertrouwde portemonnee maar vindt je vader dat wat lastig? Dit is een mooi overgangsmodel toch?

Pukster blogs uit juni 2021 #throwback

Ook altijd leuk, even terugkijken naar de blogs uit de maand juni van vorig jaar. Wie weet zitten er nog wel lekkere recepten voor je bij. Of een toffe boekentip…