Like & Love (it!)Ik schrijf graag. Laura schrijft graag. Een overeenkomst die ervoor zorgde dat ik af en toe al eens een artikel schreef om Laura te helpen met Like & Love (it!). Bij?drukte, omdat het onderwerp meer Sabine als Laura was of gewoon, omdat ik iets tegenkwam waarbij ik ‘L&L’ dacht.

‘Waarom wordt je geen redacteur?’ vroeg Laura laatst nog een keer, nadat ik eerder al eens had aangeven liever op vrijblijvende basis af?en toe bij te dragen. Ondertussen was er echter geen sprake meer van af en toe dus 1+1 was 2 en inmiddels zijn er al de nodige artikelen van mijn hand te vinden op Like & Love (it!).

Wat is www.likeandlove.nl?

Like & Love (it!) haalt voor jou de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Like & Love (it!) geeft je dagelijks de beste tips, geselecteerd door de redactie. Tips wisselend van de leukste webshops tot gadgets. Van de beste boeken tot lachwekkende filmpjes.

Kortom, een fijne ‘feel good’-site waar je heerlijk gedachteloos kunt rondsnuffelen en de meest leuke en verrassende items kunt vinden. Denk aan boek- en filmreviews, de ‘9x’-serie, de nieuwste must haves op gebied van interieur, mode, apps… you name it. De leuke dingen uit het leven!

Waar ik over schrijf?

Dat kan van alles zijn maar je zult veel recepten voor bakken en koken voorbij zien komen. Omdat ik dat een fijne manier van ontspannen vind, te midden van alle drukte. En daarnaast leuke items voor de zogeheten ‘wishlist’. Dingen die het leven leuker maken. En ook het schrijven van die artikelen is een fijne ontspannen bezigheid.

Nieuwsgierig? Dat snap ik best. Neem een kijkje op www.likeandlove.nl of volg op Facebook en Twitter.