Gisteravond was het voor de tweede keer tijd voor Speaker’s Night Zakelijk met het thema ‘In 3 stappen naar meer succes als ZZP-er’. Een vervolg op de eerste editie waar het ging over de basis voor succes voor elke ZZP-er. Om half zeven stapte ik voor de tweede keer die dag de bibliotheek binnen om voorbereidingen te treffen voor een inspirerende avond.?

De sprekers tijdens Speaker’s Night Zakelijk

Chantelle do Rosario?vertelde een heel persoonlijk verhaal. Hoe ze van letterlijk rock bottom inmiddels is gegroeid tot eigenaresse van Maid in Full. Ze vertelde hoe ze op het idee kwam waarmee ze ging ondernemen en hoe dit is uitgegroeid tot het bedrijf dat het nu is.

Vervolgens werd onze ZEPservice-ambassadeur Hilda Clevering op het podium gevraagd door presentatrice Monique Dekker. In een kort interview werd duidelijk dat ZEPservice echt toegevoegde waarde biedt voor ZZP-ers.

Bibliotheek-collega Adham Laamraoui nam vervolgens de bezoekers mee in de wereld van digitale marketing. Hoe integreer je alle, elkaar snel opvolgende, ontwikkelingen in je ondernemerschap. Nog belangrijker: hoe maak je er zo goed mogelijk gebruik van om verder te komen.

Hoofdspreker van de avond was Roeselien Wekker,?vaste spreekster bij Week van de Ondernemer namens de ING. Ze vertelde?over succesvol continu?teit van opdrachten realiseren als ZZP?er en hoe je elkaar kunt versterken.

Tot slot kwam gastspreker Kris Florek op het podium.?Kris kwam jaren geleden uit Polen, sprak uitsluitend Pools en heeft inmiddels een miljoenenbedrijf opgebouwd. Een inspirerend verhaal over kansen zien en hoe je die kunt omzetten tot business. En dat het ‘product’ iets heel eenvoudigs kan zijn zoals in zijn geval frites verkopen in Polen. Binnenkort verschijnt zijn eerste boek.

Na afloop werd er nagepraat in het Nieuwscaf? onder het genot van een drankje en rond half twaalf liep ik het gebouw uit. Het was weer een geslaagde avond.