wordpressAl tijden wilde ik een nieuwe website voor Humanvalue. En dan het liefst zelfgemaakt. Waarom? Omdat ik graag controle hou (hallo control freak), maar ook omdat ik mezelf daarmee uitdaag iets nieuws eigen te maken. En WordPress leent zich daar in principe prima voor, ?ls je even op weg wordt geholpen. Tot nu toe kwam het er simpelweg niet van en lagen de prioriteiten anders.

En daar was Laura: “Ik wil je wel helpen hoor.” (thanks Laura!). “Kies eerst maar een theme dat je mooi vindt.” zei ze. Samen bedachten we waar het theme aan moest voldoen, zoals een blog-mogelijkheid. En zo schafte ik een WordPress theme aan dat ik mooi vond en zaten we op een vrijdagavond bij Laura op de bank. Laura klikte een eind weg, vroeg af en toe “Hoe wil je dit?”, en “Vind je dit mooier of dat?”, klikte nog wat verder en voila, de nieuwe Humanvalue-site was gelijk een heel eind op weg.

De site is nog niet af. Er moet nog een mooie foto voor de homepage komen en ondertussen is het nieuwe Humanvalue-logo (ook al zo leuk) ook in de maak. We kunnen pas echt fine tunen als dat allemaal klaar is. Maar de basis is er en die is leuk! Nog even iets met ‘geduld is een schone zaak’.

PS Binnenkort stel ik Laura nader voor!