Iedereen kan schrijven. Toch?

In principe wel natuurlijk. Maar niet iedereen heeft tekstgevoel, tekstervaring en, nog veel belangrijker, vindt schrijven leuk. Ik schijf graag en doe dit dan ook vaak. Voor opdrachtgevers, voor mijn eigen blog enzovoort.  Heb je teksten nodig? Ik schrijf met liefde voor je blog, brochures, (nieuws)brieven, website, mailings, winacties enzovoort.

Teksten redigeren, een vak apart

Heb je zelf teksten geschreven maar wil je ze laten redigeren? Ik redigeer al jarenlang en voor verschillende opdrachtgevers teksten. Door deze tekstervaring pik ik ‘rare dingen’ snel uit een tekst. Niets vervelender dan te worden geattendeerd op fouten in je tekst nadat deze zijn gepubliceerd. Je wil altijd zo goed mogelijk voor de dag komen ten slotte en een professionele indruk achterlaten.

Omdat je je eigen tekstfoutjes nu eenmaal moeilijk ziet (ja, dat heb ik ook) is het daarom handig om het redigeren aan een ander over te laten. Stuur mij je tekst toe en ik kijk ze voor je na op grammaticale fouten en als je dat fijn vindt kijk ik ook naar de schrijfstijl. Of ik de tekst net even iets lekkerder kan laten lopen bijvoorbeeld. Alles in overleg uiteraard. Jij bent de eindredacteur over je eigen teksten.

Hoe werkt het?

Bel of mail me om kennis te maken en door te nemen wat je wensen zijn. In vier uur tijd kan ik al heel veel doen en kun jij ondertussen anderen werkzaamheden verrichten. Je betaalt, als een soort strippenkaart, vooruit en ik zorg dat alles wat je nodig hebt op tijd af is. Zijn je ingekochte uren bijna op, dan geef ik een seintje. Uiteraard op basis van beschikbaarheid, in goed overleg en in vertrouwen.

Ben je een ‘kleine’ ondernemer of ZZP-er? Juist dan kan ik je helpen je zichtbaarheid te verbeteren. Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail gerust!