online zichtbaarheid | contentcreatie | communicatieadvies
Uitgelichte afbeelding

Teksten

Iedereen kan schrijven. Toch? In principe wel natuurlijk. Maar niet iedereen heeft tekstgevoel, tekstervaring en, nog veel belangrijker, vindt schrijven leuk. Ik schijf graag en doe dit dan ook vaak. Voor opdrachtgevers, voor mijn eigen blog enzovoort. Heb je teksten nodig? Ik schrijf met liefde voor je blog, (nieuws)brieven, website, winacties enzovoort.

Teksten redigeren, een vak apart

Heb je zelf teksten geschreven maar wil je ze laten redigeren? Ik redigeer al jarenlang en voor verschillende opdrachtgevers teksten. Door deze tekstervaring pik ik ‘rare dingen’ snel uit een tekst. Niets vervelender dan te worden geattendeerd op fouten in je tekst nadat deze zijn gepubliceerd. Je wil altijd zo goed mogelijk voor de dag komen ten slotte en een professionele indruk achterlaten.

Omdat je je eigen tekstfoutjes nu eenmaal moeilijk ziet (ja, dat heb ik ook) is het daarom handig om het redigeren aan een ander over te laten. Stuur mij je tekst toe en ik kijk ze voor je na op grammaticale fouten en als je dat fijn vindt kijk ik ook naar de schrijfstijl. Of ik de tekst net even iets lekkerder kan laten lopen bijvoorbeeld. Is het een online tekst die je gaat helpen bij je zichtbaarheid en vindbaarheid, dan kan ik ook checken of je tekst SEO-proof is. Alles in overleg uiteraard. Jij bent de eindredacteur over je eigen teksten.

Teksten schrijven: ik doe het graag

Ik heb al flink wat vlieguren als het gaat om teksten schrijven. Niet zo gek, als je weet dat ik een blog heb, regelmatig andere ondernemers/zzp-ers help met teksten en blogs, social media manager ben bij de nieuwe bibliotheek enzovoort. Ben jij heel goed in wat je doet maar is teksten schrijven niet jouw ding? Laat het gerust aan mij over. Op basis van jouw input, zorg ik dat mijn teksten jouw zichtbaarheid gaan vergroten.

Wat kost het?

Voor het redigeren en het schrijven van teksten breng ik € 50,- per uur (excl. BTW) in rekening. Wil je meer weten? Neem dan vooral contact met me op. Graag tot snel!