online zichtbaarheid | contentcreatie | communicatieadvies
Uitgelichte afbeelding

Content brainstorm

Je hebt heel veel goede ideeën/diensten/producten en een waardevolle boodschap om met je volgers te delen. Je weet alleen niet hoe je het moet verwoorden of visueel moet maken, waardoor je maar niks deelt of niet consequent? Zonde! Mijn hoofd creëert aan de lopende band ideeën als het gaat om content en dankzij de content brainstorm heb jij straks weer genoeg content om vooruit te kunnen.

Hoe werkt het?

We maken een afspraak van een uur, waarvoor je van mij een link naar Teams krijgt. In dat uur gaan we samen brainstormen over passende en doeltreffende content voor jouw bedrijf. Uiterlijk vijf dagen voor de content brainstorm stuur je mij een mailtje met daarin een link naar je website en je social media accounts. Zo kan mijn hoofd vast broeden op toffe content ideeën. Na afloop van onze Teams-meeting ontvang je van mij een flinke dosis content-inspiratie, aangevuld met extra tips, waarmee je zeker een jaar gestructureerd vooruit kunt.

Wat kost het?

Jouw investering in een content brainstorm is € 159,- excl. btw. Wil je een content brainstorm plannen of meer weten? Neem dan vooral contact met me op. Graag tot snel!