Content en social media foto

Ben je overtuigd van het belang van (online) zichtbaarheid voor jou en je bedrijf? Dan is de volgende stap om hier consequent mee aan de slag te gaan. Goede content op je site en op je social media kanalen… Het vraagt om een strategie die past bij jou en je bedrijf en om een planning die ervoor zorgt dat je overzicht hebt en zo precies weet wanneer je wat moet doen. Lastig?

Je bent niet de enige. Het is ook niet zo dat iedereen goed is in het creëren van online zichtbaarheid of, nog belangrijker, het leuk vindt en er gevoel voor heeft. Je bent ten slotte ondernemer geworden omdat je goed bent in jouw vak. Maar om jouw dienst of product te kunnen verkopen, zul je moeten zorgen voor een goede zichtbaarheid bij je doelgroep. Kortom, of je behalve je eigen vak ook even marketing, communicatie en content management erbij wil doen. En goed graag.

Het kan ook anders?

Je kunt uiteraard op de houtje-touwtje, vaak ad hoc, manier doorgaan, maar je kunt er ook voor kiezen om je contentcreatie en social media management uit te besteden. Hierdoor gaat de kwaliteit van je zichtbaarheid direct omhoog en wordt je zichtbaarheid en bereik snel vergroot. En nog belangrijker: jij krijgt weer meer tijd om aan je vak te besteden en kansen op omzet te genereren! Pure winst dus.

Hoe werkt het?

Alle zorgen rond content neem ik met liefde voor je uit handen. Van strategie tot planning en creatie. We bepalen eerst samen wat je doel is, wat wil je bereiken? Dan kiezen we de tone-of-voice die past bij de doelgroep. Vervolgens ga ik voor je aan de slag met het uitwerken van de strategie (denk aan doelgroepen, kanalen, rubrieken), volgt er daarna een degelijke contentplanning en kan ik zelfs de contentcreatie en het posten op je social media kanalen voor je uit handen nemen. Jij bepaalt uiteraard helemaal zelf wat je zelf wil/kan doen en wat je liever aan mij overlaat: het hele traject, projecten of incidenteel. Alles is bespreekbaar.

Heb je al gezien dat je ook een content brainstorm met mij kunt plannen? Na afloop kun je weer vooruit met voldoende content inspiratie en concrete ideeën.

Anyway, ik beloof je dat ik je kan helpen mooie stappen te zetten met content en zichtbaarheid. Uiteraard bespreken we van tevoren wat het doel is, wat de looptijd van de opdracht is en wat de kosten zijn. Wil je meer weten of me een keer face-to-face spreken neem dan vooral contact met me op. Graag tot snel!