Juli is onderweg en daarmee hebben we het tweede kwartaal van 2023 alweer afgesloten. Ligt het aan mij, of is dat kwartaal echt omgevlogen? Ik hoop dat dit derde kwartaal ons heerlijk veel mooie en zonnige dagen gaat brengen, zodat we lekker buiten kunnen genieten van het weer, luieren en eten in de tuin of op het terras. In dit blog vind je een wrapup van wat er de afgelopen drie maanden op mijn (food)blog Pukster.nl voorbij is gekomen.

Dat betekent voldoende kook- en bakinspiratie om mee aan de slag te gaan in de keuken. Leestips kom je ook ruimschoots tegen om je in de tuin, op het balkon of strand mee te kunnen vermaken. Kijk je mee en laat je me weten welk recept of blog jouw favoriet is?

What the blog

Het tweede kwartaal van 2023 was goed voor 23 nieuwe blogs op Pukster.nl. Heb je ze allemaal gespot? Zo niet: ik zet ze even voor je onder elkaar.

Zo, dit was de wrapup van het tweede kwartaal van dit jaar. Wat vond jij het lekkerste recept en/of leukste blog van de afgelopen periode? Ik hoor het graag. Net zoals ik graag van je hoor wat je het liefst wil zien op Pukster.nl. Heb een leuke dag!