Vandaag is het 1 oktober en zou de herfst best al wel voelbaar en zichtbaar moeten zijn. Als ik naar buiten kijk zie ik nog veel groen aan de bomen, is de temperatuur nog boven de 20 graden en loop ik nog in een t-shirtje en op blote voeten rond. Het laatste kwartaal van 2023 wordt hopelijk een mooi herfstkwartaal met prachtig verkleurende bomen en lekker herfst food zoals soepen en stoofpotjes. In dit blog deel ik nog even een wrapup van wat er de afgelopen drie maanden op mijn (food)blog Pukster.nl voorbij is gekomen.

Dat betekent voldoende kook- en bakinspiratie om mee aan de slag te gaan in de keuken. Leestips kom je ook ruimschoots tegen om je onder een dekentje op de bank mee te kunnen vermaken. Kijk je mee en laat je me weten welk recept of blog jouw favoriet is?

What the blog

Het derde kwartaal van 2023 was goed voor 14 nieuwe blogs op Pukster.nl. Heb je ze allemaal gespot? Zo niet: ik zet ze even voor je onder elkaar.

Zo, dit was de wrapup van het derde kwartaal van dit jaar. Wat vond jij het lekkerste recept en/of leukste blog van de afgelopen periode? Ik hoor het graag. Net zoals ik graag van je hoor wat je het liefst wil zien op Pukster.nl. Heb een leuke dag!