Een nieuwe maand en een nieuw jaar! Een maand waarin wij, na een forse?verbouwing, gaan verhuizen naar ons nieuwe huis en natuurlijk wordt er ook deze maand weer hard gewerkt; hier, aan mijn (food)blog en bij de bibliotheek. Door alle extra drukte en een pijnlijke blessure was er geen tijd om te sporten maar ook dat pak ik na de verhuizing zeker weer op. Ik heb er zin in! Maar ik kijk eerst nog even terug naar december. Lees je mee?

Ik weet niet hoe jij dat doet, maar goede voornemens zijn niet zo mijn ding. Ik vind dat je vooral dingen moet doen wanneer je er zin in hebt. Of dat nu in januari, april of september is. Wat ik wel wil doen dit jaar, en daar ben ik eigenlijk al een tijdje mee bezig, is meer hier posten. En daarmee een inkijkje geven in mijn werk-leven. Wie weet kunnen we elkaar versterken!

Pukster.nl in december

In december kwam er een flink aantal blogs voorbij op mijn (food)blog Pukster.nl. Uiteraard weer lekkere nieuwe recepten, maar ook weekmenu’s, een boekentip en cadeautips. Als je zeker wilt weten dat je de weekmenu’s (en ander leuks) niet mist, meld je dan even aan voor de nieuwsbrief van Pukster . Mocht je niet zeker zijn of je alle blogs van december hebt gelezen, ik zet ze nog even op een rijtje.?

December 2019 #wrapup Pukster

Weekmenu #4: heerlijk avondje
Tijd voor weekmenu nummer vier! De oplossing voor de dagelijkse struggle met de vraag ?Wat eten we vandaag??. Boodschappen doen en koken maar!

Gegratineerde broccoli met Boursin cuisine
Hoe je toch in vredesnaam die broccoli naar binnen krijgt bij je kinderen? Zeker weten dat deze gegratineerde broccoli met Boursin cuisine er vlot in gaat.

De top 10 recepten van november
Een nieuwe maand is een mooi moment om een lijstje te maken met de top 10 recepten uit november. Benieuwd wat er allemaal in staat, kijk dan snel verder!

Drukke dagen en gezond koken: zo doe ik dat
Gezond eten terwijl je super druk bent is soms ronduit ingewikkeld. En toch lukt het me vrij goed. Hoe ik dat doe? Lees maar mee!

December granola met koekkruiden
Ontbijten met wat yoghurt, fruit en granola is heerlijk! Ik maak dan ook regelmatig een flinke pot en dit keer werd het december granola met koekkruiden.

Appel-cranberry kerstbollen van Yvette van Boven
Zoek je nog een lekker bakseltje voor het kerstontbijt of de kerstbrunch? Deze appel-cranberry kerstbollen zijn een aanrader. Check het recept!

5 Tips voor een kerstmenu zonder stress
Hoe fix je een kerstmenu zonder stress? Het is mogelijk! Ik geef je 5 tips waarmee het jou ook lukt om uiteindelijk relaxt aan tafel te zitten. Lees je mee?

Weekmenu #5: it?s beginning to cook a lot like Christmas
Tijd voor weekmenu nummer vijf! De oplossing voor de dagelijkse struggle met de vraag ?Wat eten we vandaag??. Boodschappen doen en koken maar!

Vijf seizoenen | Jonathan Zandbergen
Vijf seizoenen? Jazeker want Jonathan vindt de voorzomer een extra seizoen als het gaat om verse ingredi?nten van eigen bodem. Nieuwsgierig? Lees maar mee!

Kerst recepten: deze 5 favorieten kunnen niet mislukken
Ik zet vijf favoriete kerst recepten voor je op een rijtje waarmee je relaxt de kerst doorkomt en toch tevreden gezichten aan tafel hebt. Kijk je mee?

Kerst cadeaustress? Geef een mooi kookboek!
Een mooi kookboek is d? oplossing bij (last minute) kerst cadeaustress! Ik tip er vijf voor je, waarmee je je vader/vriendin/opa/tante blij maakt.

Netflix tip: The Game Changers
Mijn favoriete Netflix-momenten combineren vaak met een dekentje, de bank en thee. Wat ik dan kijk? Bijvoorbeeld The Game Changers.

Maaltijdsoep met r?sti, prei en gerookte kip
Als ik je zeg dat deze maaltijdsoep met r?sti, prei en gerookte kip vliegensvlug op tafel staat lieg ik niet. Perfect dus voor een drukke dag!

Friday Favorites #26: Essentialiving planner,?flared jeans, de Stoofbijbel?
Vandaag is het weer tijd voor friday favorites met onder andere de Essentialiving planner,?flared jeans en de Stoofbijbel? Kijk je mee?

Weekmenu #6: hallo 2020
Tijd voor weekmenu nummer zes! De oplossing voor de dagelijkse struggle met de vraag ?Wat eten we vandaag??. Boodschappen doen en koken maar!

Pappardelle met paddenstoelen en pesto
Deze vegetarische pappardelle met paddenstoelen en pesto is heerijk! Op het bord nog een klein beetje Parmezaanse kaas erover en smullen maar.

De nieuwe bibliotheek

December was rommelig door de feestdagen, ook wat mijn werk bij de nieuwe bibliotheek betreft. Dat neemt niet weg dat we weer een heleboel leuke content hebben gedeeld (je moet onze te schattige kerstvideo hieronder ?cht even kijken) en nieuwe plannen hebben gemaakt. De Co-work day voor donderdag 9 januari komt vlot dichterbij en heeft dit keer als thema ‘mindset voor ondernemers’. Mochten er nog meer interessante events (met een vleugje ?business?) aankomen dan laat ik dat zeker weten via mijn social media kanalen. En zoals ik al eerder heb gezegd; we gaan hard bouwen aan een toffe community voor professionals waarin kennisdelen, (net)werken en inspiratie opdoen centraal staan. Wil je deel uitmaken van deze community? Laat het me vooral weten; we zoeken nog ambassadeurs!

Tot zover de wrapup van december. Een hysterische maar wel gezellig maand! De rust die januari met zich meebrengt is ook weer lekker toch??