Logboek crop

Wil je starten met bloggen of heb je al een blog maar ben je op zoek naar inspiratie? Zorg dan vooral dat je het?Blogboek van Belgische Kelly Deriemaeker te pakken krijgt. Een boek waar je instant vrolijk van wordt en waardoor je direct in de praktijk wilt brengen wat je gelezen hebt.?

Velen voelen zich geroepen om een blog te beginnen, weinigen houden het langer dan enkele maanden vol. Of je nu plannen hebt om jouw droomblog uit de grond te stampen of vindt dat jouw bloggoesting een flinke boost kan gebruiken: het Blogboek bundelt alle kennis die longtime blogster Kelly Deriemaeker de afgelopen viertien jaar verzamelde, en laat je achter met een hoop inspiratie, tips en tricks van andere succesvolle bloggers, frisse idee?n en vooral veel goesting om zelf aan de slag te gaan. Waarom bloggen mensen? Welke blog wil je maken? Hoe vaak moet je posten? Hoe meet je je succes? Hoe krijg je meer bezoekers? Hoe vind je je focus? Dit boek biedt antwoord op deze en vele andere boogkwesties. (Bron: omslag Blogboek)

Wat je kunt verwachten van het Blogboek

Zoals de quote van het omslag hierboven al vermeld: veel inspiratie en kennis om direct mee aan de slag te gaan. Of je nu al een blog hebt of er juist met een wil starten. Het is een onwijs vrolijk vormgeven boek waardoor het nog leuker wordt om dit boek als een soort ‘bijbel’ te gebruiken. Het boek is opgebouwd met de hoofdstukken Welkom in een wondere wereld, Je stem en onderwerp vinden, Unieke content maken, Jezelf organiseren, Een blog opzetten, Vloggen, Lezers gezocht, Geld verdienen en Troubleshooting.

Kelly Deriemaeker (1981) was viertien jaar geleden een van de eerste bloggers te lande. Ze werkt als freelance journalist en columnist voor Sanoma Magazines en De Standaard. Haar blog won diverse prijzen, waaronder die voor beste persoonlijke blog van Clicx in 2008. (Bron: omslag Blogboek)

Wat ik vind van het Blogboek van Kelly Deriemaeker

Hoewel ik de originele uitgave al gelezen had, kon ik het niet laten om de volledig herziene editie van het Blogboek ook te lezen. Dat zegt eigenlijk al genoeg over wat ik van het boek van Kelly Deriemaeker vind. Ik leende het in eerste instantie bij de bibliotheek waar ik werk maar ik kan je van harte aanbevelen het zelf aan te schaffen, zodat je naar hartenlust notities kunt maken en met je markeerstift in de weer kunt. Geloof me, je zult het regelmatig pakken als naslagwerk en bron van inspiratie.

Titel:?Blogboek
Auteur:?Kelly Deriemaeker
Prijs: ? 24,95

Koop bij bol.com