Snap! Fotograferen met je smartphone | Anki WijnenVoor iedereen met een smartphone (en wie heeft die niet?tegenwoordig) is foto’s maken makkelijker dan ooit. Je draagt ten slotte altijd een fotocamera bij je. En met je smartphone kun je echt mooie foto’s maken. Het is een kwestie van geduld, uitproberen ?n Snap! van Anki Wijnen lezen.?

Met je smartphone kun je bijna net zulke mooie foto’s maken als met een spiegelreflexcamera. Als je maar weet hoe. Anki Wijnen, bekend van haar blog Zilverblauw.nl en auteur van het populaire fotografie-boek Shoot!, deelt haar tips en tricks en laat zien hoe je met je smartphone fantastische foto’s kunt maken. Altijd en overal, want je smartphone heb je altijd bij de hand. (Bron: omslag Snap!)

Wat je kunt verwachten van?Snap!

Na een voorwoord kun je aan de slag met de hoofdstukken Over fotografie & smartphones, De basis, Compositie, Creatieve tips & tricks, Techniek, Fotobewerking en Stijl & Concept. Uiteraard vind je door het hele boek heen talloze voorbeeldfoto’s die ondersteunen wat Anki uitlegt. En behalve leerzaam is dit boek ook een bron van inspiratie. Het is echt een praktisch boek waarmee je gelijk aan de slag kunt om meer met de camera in je smartphone te doen.

Wat ik vind van Snap! van Anki Wijnen

Ik fotografeer voor mijn blog Pukster.nl alle met mijn smartphone, een iPhone 7. In het begin leek het niet echt ergens op maar oefening baart kunst. Zo weet ik nu precies welke plekje in de keuken de beste lichtinval heeft op welk moment van de dag, zodat mijn baksels (onder andere) zo mooi mogelijk op de foto gaan. Qua stijl is het voor Pukster zo dat ik vaak wat dichterbij fotografeer. Voor Humanvalue zijn het vaak zwart-wit foto’s. Snap! heeft me weer wijzer gemaakt op een aantal gebieden. Zo ga ik nu snel een setje opzetlenzen voor mijn iPhone bestellen. Kortom, als je vaak en graag fotografeert met je smartphone is het zeker een aanrader om Snap! te lezen.

Titel:?Snap!
Auteur: Anki Wijnen
Prijs: ? 16,99

Koop bij bol.com

 

(Dit artikel bevat affiliatelinks.)