Als je me een beetje kent weet je dat ik graag en vaak communiceer. En niet alleen verbaal maar ook graag door te bloggen. Dat doe ik voor mijn eigen ‘food blog’ Pukster maar ook voor het blog van de nieuwe bibliotheek bijvoorbeeld. Om je een idee te geven van wat ik in een maand aan blogs produceer; een overzicht van de maand april.

De een krijgt vlekken zodra er een verzoek tot bloggen wordt gedaan, de ander wil wel maar weet niet hoe en waarover en ik word er gewoon blij van. Of het nu achter een bureau op kantoor is, aan de eettafel of ‘s avonds op de bank: ik blog er vrolijk op los. Het is vaak ook een soort ontspanning, zeker als ik in een ‘flow’ zit en de inspiratie als vanzelf komt. Vaak zelfs iets teveel inspiratie want te weinig tijd om alles uit te werken. Herkenbaar?

Hoe vaak ik blog? Zo vaak dus…

1 april: Pinspiratie: 6x de leukste paaskoekjes recepten
Koekjes bakken is altijd leuk dus iedere aanleiding is welkom toch? Op Pinterest heb ik daarom zes paaskoekjes recepten bij elkaar gezocht. Lekkerrr!

3 april: Chocoholics opgelet: het is chocolate mousse day!
Chocolate mousse day: perfect excuus om vandaag in overvloed van dit goedje te genieten. Ik zocht 6 recepten voor je bij elkaar op Pinterest. Kiezen maar!

5 april: Secretaressedag: wat is er te doen op 20 april 2017?
Donderdag 20 april aanstaande is het Secretaressedag. Wij zochten uit wat er op 20 april te doen is voor de secretaresse. Lees je mee?

6 april: The Green Kitchen: het resultaat van een populair foodblog
In 2014 verscheen het 1e boek van David & Luise, van foodblog Green Kitchen Stories. Benieuwd waar de boeken van The Green Kitchen over gaan? Lees verder…

7 april: Tijd om een verlanglijstje te maken! Als je bijna jarig bent mag dat, toch?
“Er is er een jarig, hoera, hoera” Nou ja, het is weer bijnnnnnna zover. En dan mag je ongegeneerd een verlanglijstje maken toch?

8 april: Recept voor verse eiersalade: ideetje voor Pasen?
Op zaterdag komt er hier regelmatig een groot dienblad vol lekkers op tafel als avondmaaltijd. Vanavond staat daar in ieder geval deze verse eiersalade op.

9 april: Winacties: je vrienden zijn er dol op
Vraag je je af waarom Mooove zo graag met winacties werkt? Heel simpel: je vrienden zijn er dol op. En dat helpt om jouw huis nóg sneller te verkopen.

9 april: Paasontbijt recepten waar iedereen blij van wordt
Volgend weekend is het Pasen, maar wat zet je dit jaar nu weer voor lekkers op tafel? Check snel deze paasontbijt recepten!

10 april: Snel aan tafel met dit roerbak recept met komkommer, mango en kipgehakt
Ideaal voor een avond waarop je niet zoveel tijd en/of zin hebt om uitgebreid te koken. Dit roerbak recept zorgt snel voor een lekkere maaltijd op tafel.

11 april: Licorice Day, oftewel dropjesdag! Wat zijn jouw favoriete dropjes?
Nederland dropland! We zijn grootgebruikers van dit goddelijke spulletje. Vandaag is het licorice day en ik vraag me af: wat zijn jouw favoriete dropjes?

11 april: Wat te eten met Pasen? Het aspergeseizoen 2017 is gestart!
Vandaag begint het aspergeseizoen weer! Voor de gelegenheid zochten wij zes aspergerecepten uit zodat je lekker kunt vari?ren de komende tijd.

12 april: Kom naar de bibliotheek in de meivakantie: check onze activiteiten!
Voor de basisscholen in regio Noord valt de ‘meivakantie’ dit jaar vroeg; in de laatste week van april. Misschien ga je lekker op vakantie, dan wensen we je een fijne tijd. Maar als je thuisblijft is er ook voldoende leuks te doen. Wij hebben in de meivakantie veel leuke activiteiten op de agenda en zetten je ze voor je op een rijtje.

14 april: Terugblik: de guilty pleasures uit mijn jeugd
Hallo jeugdsentiment! Ik kan concluderen dat ik een paar eigenaardige guilty pleasures had als kind. Een in het bijzonder… Yuk!

17 april: Netflix voor foodies: perfect voor een regenachtige dag
Behalve voor luchtige films en leuke series kun je op Netflix ook terecht voor het iets serieuzere werk. Ik zocht wat er voor foodies te zien is op Netflix.

20 april: Pinspiratie: 6x oranje drankjes voor Koningsdag. Proost!
Koningsdag en drankjes horen bij elkaar en oranje mag sowieso niet ontbreken. Ik struinde Pinterest af en vond 6 oranje drankjes om zelf te maken.

21 april: Theeleuten opgelet: 6x thee musthaves
Ben je net als ik een echte theeleut? Dan is vandaag jouw dag want het is Tea Day. Waar word jij blij van als het om thee gaat?

23 april: Mijn recepten wishlist van april
Check mijn recepten wishlist van april. Deze keer met recepten uit de Boodschappen, Allerhande en het Foodies Magazine. Kookinspiratie genoeg!

24 april: Koningsdag recepten: zo kom je de dag wel door
Wij zochten op Pinterest naar oranje Koningsdag recepten voor zes eetmomenten. Zo komen jij en je visite de dag wel door op 27 april. Veel plezier!

24 april: Koningsdag: hoe haak jij in met je marketingactiviteiten?
Donderdag 27 april: Koningsdag! De dag waarop iedereen in oranje uitgedost erop uit gaat om langs de vele vrijmarkten te struinen, terrasjes te pakken (als het niet te koud is …) en de hele dag feest te vieren. Een zeer geschikt moment om op in te haken met je marketingactiviteiten. Maar hoe doe je dat op een leuke aansprekende manier?

25 april: Recept: Hot Cross Buns ? la Pukster
Hot cross buns zijn zoete broodjes met rozijnen en koekkruiden. Best een bewerkelijk broodje om te maken maar het is de moeite waard. Check het recept!

26 april: Recept voor een lekkere visschotel: ideaal als je eters krijgt
Top visschotel! Zeker als je eters krijgt want je kunt ‘m voorbereiden en terwijl de oven zijn ding doet kun je zelf lekker borrelen met de visite.

28 april: Vive la France, vive le Hypermarché: supermarkten om in te verdwalen
Ga jij, op vakantie in Frankrijk, wel eens naar een Hypermarché? Die zijn toch gigantisch vergeleken bij de Hollandse supermarkt? Om in te verdwalen!

30 april:?Inspiratie opdoen met de leukste TV-programma’s over wonen
Wij zijn er dol op: tv-programma’s over wonen waar je heerlijk inspiratie op kunt doen voor je huis. Wij zochten er 5 uit. Welke is jouw favoriet?

Wow, 23 blogs in april! Dat zijn er meer dan ik dacht dat het er zouden zijn. Zo zie je maar, als je ergens plezier in hebt gaat de tijd snel. Wil je dat ik ook een blog voor jou schrijf? Laat het me gerust weten.