Ben je al bezig met de contentplanning voor 2021? Ik wel. Meerdere zelfs, voor verschillende bedrijven. Ik start altijd met de vaste dagen van het jaar. Die krijgen eerst een plekje, voor ik verder ga met brainstormen. Om dat brainstormen iets vooruit te helpen, heb ik een cadeautje voor je: 52 content ideeën voor 2021!

Omdat ik uit ervaring weet dat je soms gewoon weleens blanco kunt zijn als het gaat om content creëren, heb ik iets leuks voor je een kalender met 52 content ideeën voor 2021. Je bepaalt uiteraard helemaal zelf of je de weekindeling aanhoudt, of dat je liever een andere planning gebruikt. Houd er wel rekening mee dat sommige content ideeën echt afgestemd zijn op specifieke dingen zoals inhaken op Valentijnsdag of Kerstmis. Wil je de gratis contentkalender voor het nieuwe jaar downloaden? Dat kan hier >>

Houd ook deze website in de gaten voor nog meer contentinspiratie, die ik regelmatig deel. Bijvoorbeeld de maandelijkse blogs met inhakers voor die maand. Als je me nog niet volgt op Instagram, zou ik dat zeker gaan doen. Daar deel ik namelijk (bijna) dagelijks nog veel meer contentideeën waarmee je gelijk aan de slag kunt. En je krijgt een kijkje achter de schermen. Altijd leuk toch? Ik volg graag terug. Voel je ook vrij om te connecten via LinkedIn trouwens.

Ik wens je veel plezier bij het uitwerken van de contentplanning en hoop dat mijn cadeautje je op weg helpt. Mocht je nog wat extra hulp kunnen gebruiken, bijvoorbeeld bij het schrijven van blogs, of mijn creatieve brein willen gebruiken voor een brainstorm: laat het gerust weten. Voor nu wens ik je vast fijne feestdagen; op naar een gezond en succesvol 2021!