Zalen huren bij de nieuwe bibliotheek in Almere? Jazeker!

Sinds maart dit jaar ben ik, naast product en account manager ZEPservice, account manager zalen bij de nieuwe bibliotheek. Mijn missie? Meer zichtbaarheid creëren voor de zalen en uiteraard de zalen zo vaak mogelijk vol! Wist jij al dat je bij de bibliotheek in Almere zalen huren kunt??

Rare vraag? Niet echt want in de drie jaar dat ik nu bij de bibliotheek werk, heb ik regelmatig gehoord dat men niet wist dat er ook zalen gehuurd kunnen worden. Voor de duidelijkheid: alleen vestiging Almere-Stad beschikt over zalen.

Zalen huren: wat heeft de bibliotheek te bieden

Niet alleen is de bibliotheek gevestigd op een toplocatie, middenin het stadshart van Almere, het gebouw is echt prachtig! Ik werk er zelf een deel van de week en vind het iedere keer weer fijn om binnen te komen. Nieuwsgierig wat voor zalen we dan precies verhuren?

Laat ik beginnen met de nieuwe kamer op de 2e etage. Dit is de kleinste ruimte die we verhuren en deze biedt plaats aan 6-8 personen. Perfect voor een workshop of coachingsgesprek bijvoorbeeld. Ook handig; vlakbij vind je het nieuwscafé waar je terecht kunt voor een goede kop koffie/thee of een lekkere lunch bijvoorbeeld.

De nieuwe zaal, onze grootste zaal, biedt plaats aan 112 mensen. Deze zaal wordt ook wel de filmzaal genoemd omdat hij over echte bioscoop/theater stoelen beschikt, een groot scherm en een podium heeft en een professionele regiekamer waar licht en geluid kunnen worden geregeld. Achter het podium is ook nog een kleedkamer.

Op de vierde etage vind je de laatste zaal in het rijtje: het nieuwe lokaal. Deze is perfect voor trainingen bijvoorbeeld en kan uitgebreid worden met in totaal nog twee ruimtes, die door een verplaatsbare wand worden afgescheiden.

Uiteraard is er van alles mogelijk op het gebied van catering, bloemen enzovoort om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

De foto’s die je tegenkomt zijn trouwens gemaakt door Martijn Zegwaard. Mooi hé?!

Ben je wel eens in de bibliotheek in Almere-Stad? Je zult me niet snel tegen het lijf lopen, aangezien ik niet op de vloer maar achter de schermen werk. Maar als je me van tevoren even een mailtje stuurt, belt of Appt dan maken we een afspraak en laat ik je graag de zalen zien.