Het is weer de tijd van de lijstjes. In alle soorten en vormen worden ze je aangeboden. De beste films van 2016, de beste boeken, de hoogtepunten (en dieptepunten) in het nieuws, de top 5 kerstliedjes en ga zo maar door. Ik doe er zelf ook aan mee en heb al de nodige blogs met ‘lijstjes’ voor het eind van dit jaar geschreven. Behalve hier. Dus besloot ik een persoonlijk verlanglijstje te maken.?

Voordat je verder leest, het gaat sowieso om zaken die niet pers? nodig zijn maar die werken (en het leven) gewoon leuker maken. Een verlanglijstje voor de fun dus. Want hoe suf is het wanneer er gevraagd wordt wat je voor kerst (of je verjaardag) wilt hebben, dat je niets zinnigs weet te verzinnen… Nu kan ik verwijzen naar dit lijstje.

Mijn persoonlijke verlanglijstje

Verlanglijstje: kamerden1. Een kamerden! Ik hoor je denken ‘een watte?’, maar dat is dus een superleuke plant die ik graag wil hebben voor mijn werkplek. En ja, die past prima onder de kerstboom. Of ernaast. Kijk maar.

 

 

Verlanglijstje: notitieboek2. Notitieboeken kun je nooit genoeg hebben. Gewoon, omdat het lekker is om tijdens brainstormen of telefoongesprekken kernpunten te kunnen noteren. Of om een beetje gedachteloos te doodlen. Van dit mooie exemplaar met leren omslag word ik dus blij.

 

Verlanglijstje: paper bag3. Het is een clich? maar vrouwen worden over het algemeen blij van een nieuwe tas. En ook ik kan een nieuw exemplaar zo nu en dan waarderen. Deze stoere paper bag bijvoorbeeld.?Lekker ruim zodat de laptop erin past en dat mooie notitieboek bijvoorbeeld.

 

 

Verlanglijstje: rituals4. Waar gewerkt wordt, moet ontspannen worden. En dan zijn cadeautjes van Rituals ?ltijd goed.? Kan me nu al verheugen op een warm bad met Rituals na een lange werkdag. Of de dag beginnen met zo’n fijne bus doucheschuim. Heerlijk!

 

Verlanglijstje: pom amsterdam5. Een sjaal van Pom Amsterdam? Yes please! Op de fiets naar het werk is het ‘s ochtends vroeg nu best fris mensen. Dus zo’n fijne, en mooie, sjaal?waar je in kunt wegkruipen is welkom.

 

 

Nu ben ik natuurlijk ook benieuwd naar jouw verlanglijstje. Zijn er overeenkomsten of heb jij totaal andere wensen?