Vandaag is het tijd voor de allereerste ‘Things I like’. Regelmatig kom ik namelijk leuke, handige, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, die werken net even leuker,?effici?nter en/of handiger maken. Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel vandaag een paar favorieten van de afgelopen periode met je. Kijk je mee??

Things I like #1

1.Grammie
Na het succes van Grammie 1 verscheen afgelopen zomer ook Grammie 2 uit de koker van Instagram Koningin Amber van Leeuwen. Heerlijk! Op een of andere manier word ik gewoon blij van een mooi magazine in mijn handen, tussen al het online zijn. Ook als het om werk gaat. Lekker bladeren, lezen en kennis en inspiratie opdoen. Geen straf! Zeker niet als je het combineert met de bank, een dekentje en een pot thee…

2. Nieuwe (werk)tas
Ik geef toe dat ik eigenlijk standaard teveel meesleep als het gaat om mijn werktas. Maar hé, beter mee verlegen dan om verlegen toch? In dat kader is een nieuwe tas zo nu en dan ook gewoon prettig. En daar heb ik dan wel wat eisen aan: ruimte voor mijn laptop, en (liefst meerdere) vakken om al die spullen toch nog enigszins te ordenen. Een handig vakje voor sleutels en ander klein spul is ook een must. Maar het is vooral belangrijk dat hij lekker draagt en er goed uitziet. Deze tas van Burkely is een kanshebber om mijn huidige tas op te volgen. Hij is er in drie kleuren!

3. Canva
Voor mijn werk ben ik de hele dag bezig met content. Of het nu gaat om content voor de nieuwe bibliotheek, voor Pukster.nl of voor hier: Canva is mijn vriend! In no time maak je de mooiste visuals om te delen via je social media kanalen. Zeker als je eenmaal een paar ‘sjablonen’ hebt gemaakt die je steeds kunt hergebruiken. Dus mocht je nog geen (gratis) account hebben, regel dat snel! Extra tip: download hoe dan ook de app, zodat je op ieder moment even snel een story of post kunt maken.

Tot zover de eerste ‘Things I like’. Mocht jij ook toffe dingen zijn tegengekomen die ik echt moet bekijken, laat het me vooral weten!