Regelmatig kom ik handige, leuke, mooie, interessante en/of bijzondere dingen tegen, online of offline. Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel vandaag mijn favorieten van de afgelopen periode met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Kijk je mee?

1. Ik begin lekker ‘oldskool’, maar nog steeds superhandig, met een een Dymo Lettertang! Ik gebruik ‘m regelmatig om iets te labelen.

2. Dit boek las ik pas geleden. Weer eens iets anders, tussen de vele feelgood boeken die ik graag lees om mijn hoofd mee leeg te maken.

We rennen, vliegen en werken ons kapot. Elke ochtend slepen we onszelf naar een baan waarin de passie mist. Niet zo vreemd dus dat zoveel mensen in een burn-out terechtkomen. Gelukkig is er goed nieuws: het kan anders. Want wat als we werken vanuit vrouwelijke in plaats van mannelijke energie? Met bezieling, vertrouwen en creativiteit in plaats van met macht, ratio en status? In Eindelijk maandag vertellen Mabel en Crystal hoe je je unieke talenten en roeping ontdekt. Aan de hand van persoonlijke voorbeelden en praktische oefeningen helpen ze je om zingeving te vinden in je werk én je leven, zodat ook jij straks niet meer kunt wachten tot het maandag is!

3. Voorheen koos ik altijd voor transparante telefoonhoesjes die ik vervolgens om de haverklap moest vervangen omdat ze supersnel verkleuren. Ondertussen ben ik al best een lange tijd blij met mijn Burga-case, die niet verkleurt, lekker in de hand ligt en superstevig is.

4. Schrijf je regelmatig met dikke stiften, bijvoorbeeld op post-it’s tijdens werksessies? Ik wel en irriteer me dan altijd aan de dikke stift. Sharpies zijn echt fantastisch wat dat betreft. Ze schrijven lekker, fijne dikte om vast te houden, kortom als je ze nog niet hebt zou ik ze gelijk regelen.

5. Ik ben een ‘thee snob’. Oftewel ik haal mijn neus op voor de theezakjes die op kantoor in de pantry liggen. Je vindt in mijn kantoor dan ook een voorraad Clipper thee in verschillende smaakjes en sinds kort ook losse thee. Die gebruik ik in combinatie met een thermoskan met theefilter. Aanrader! Zo heb je altijd echt lekkere thee tijdens je meetings en focustijd.

Dat waren ze, vijf van mijn favorieten uit de afgelopen tijd. Heb jij ook favorieten als het gaat om werk of vrije tijd? Laat het vooral weten in een reactie. Vind ik leuk! 

 

Dit artikel bevat afilliate links. Dat betekent dat ik een inimini vergoeding ontvang als jij een aanschaf doet via zo’n link. Dat kost jou niets extra.