GRATIE liefde voor Instagram

Gisteren plofte de allereerste Grammie, van Amber van Leeuwen, in de brievenbus. Vol verwachting keek ik (en met mij vele andere Instagram-fans) hiernaar uit. En wat is hij goed gelukt, dit magazine dat volledig in het teken staat van Instagram. Kan ook niet anders want Amber is zo’n beetje d? Instagram-kenner. Nieuwsgierig geworden? Lees mee…

Eind vorig jaar kwam de aankondiging voorbij dat je je eigen exemplaar van GRAMMIE vast kon bestellen. Met de belofte dat je deze begin februari in je brievenbus kon verwachten. Eenmaal besteld begon het wachten dat werd opgeleukt door de sneak peaks die Amber de afgelopen tijd via haar account (@thesocialgoodgirl) deelde. In de loop van de dag zag ik steeds meer foto’s van GRAMMIE in mijn timeline voorbij komen van andere blije Instagrammers. Gisteravond ben ik gelijk op de bank gekropen met mijn eigen GRAMMIE om hem in ??n ruk uit te lezen.

Wat je kunt verwachten van GRAMMIE?

Om te beginnen een lekker dik magazine met maar liefst 161 pagina’s! Al die pagina’s hebben een stevige omslag zodat je magazine lang netjes blijft. Hoewel dat natuurlijk vooral aan jezelf ligt: hoe lief ben je voor je GRAMMIE… Het is een kleurrijk magazine vol met mooie foto’s en illustraties om vrolijk van te worden. Beginnende Instagrammers hebben na het lezen van GRAMMIE gelijk een voorsprong doordat er veel handige tips en weetjes worden gedeeld. Gevorderde Instagrammers vinden er veel inspiratie en nieuwe accounts om te volgen. Echt voor ieder wat wils en heerlijk om vaak doorheen te bladeren.

 

Laat je inspireren door bijzondere Instagrammers die een inspirerend en mooi verhaal te vertellen hebben. Step up your Instagram-game met de tips en tricks die je van @thesocialgoodgirl gewend bent. Geniet van A tot Z van GRAMMIE; het magazine waar ik heel er trots op ben. (Amber in GRAMMIE)

 

Wil je ook je eigen exemplaar van GRAMMIE? Je bestelt ‘m hier >>>

Liefde voor Instagram

Ik volg Amber al een hele tijd en ben lid van haar Facebook-groep Liefde voor Instagram. Met vast terugkerende items als feedback dinsdag en promo vrijdag valt er veel te leren en te delen. Regelmatig kun je webinars volgen of gaat Amber ‘live’ om kennis te delen. Want kennis van Instagram heeft ze en ze is er ook altijd als de kippen bij om nieuwtjes over Instagram (zoals nieuwe functies of een veranderend algoritme) te delen. Kortom, als je ook Instagram-fan bent of juist nieuw bent op Instagram: volg Amber hoe dan ook.

(Fotografie: Hannah Rosalie Photography)