Ga jij wel eens op pad om inspiratie of kennis op te doen? En is dat dan in je eigen vakgebied op juist op heel ander terrein? Ik zocht een aantal events in september 2018 bij elkaar die de moeite waard zijn om beter te bekijken.

Uiteraard komen er ook events voorbij die in de nieuwe bibliotheek in Almere worden georganiseerd. Ik werk er ten slotte niet voor niets een deel van de week ;-). Natuurlijk wel events waarbij je geïnformeerd of geïnspireerd wordt.

Wil je zelf een event organiseren en zoek je nog een geschikte ruimte in het midden van het land? Laat het me weten want als account manager zalen bij de nieuwe bibliotheek in Almere kan ik je daar wellicht bij helpen.

Events in september 2018:

Verbaal Meesterschap: 6 september | Jaarbeurs Utrecht
Je mag (of: je moet) een presentatie geven. Een pitch doen. Het woord nemen in een vergadering. Hoe maak je indruk? Welke tips en tricks zorgen ervoor dat mensen aan je lippen hangen? Dat je aandacht krijgt en vasthoudt? In ‘Verbaal meesterschap’ deelt Remco Claassen de beste technieken ter wereld met je. (Bron: www.jaarbeurs.nl)

Workshop Go Storytelling: 6 september | Great Communicators Amsterdam
Door middel van storytelling blaas je leven in je presentatie, visie, idee, strategie of inzicht. Een goed verhaal schetst immers een concreet beeld van de situatie, waardoor het binnenkomt bij je publiek. Hoe echter en menselijker, hoe meer herkenning en verbinding: hoe groter de impact! Met onze opleiding ‘Go Storytelling’ dagen we je uit om jouw verhaal tot leven te wekken en vol betekenis te kunnen vertellen, zodat je ?cht impact maakt. (Bron: www.eventbrite.nl)

Co-Work Day: 13 september | de nieuwe bibliotheek Almere
Grijp deze kans en haal het maximale uit je werkdag! Ga gefocust voor jezelf aan het werk maar met het voordeel van kennis delen en het gezelschap van andere co-workers. Op deze dag krijgen zes freelancers, zzp-ers en part-time ondernemers de kans om het maximale uit de werkdag te halen. Inclusief een inspiratiesessie met marketeer Heleen Aalpol-Klaver: Wie is jouw ideale klant? (Bron: www.denieuwebibliotheek.nl)

Leiderschap in één dag: 18 september | Jaarbeurs Utrecht
Steeds meer mensen moeten leidinggeven in hun werk. Aan zichzelf, aan een team of aan allerlei groepen tegelijk. Wat komt er allemaal kijken bij het uitzetten van de koers en het motiveren van mensen? En hoe blijf je overeind als er veel van je wordt geeist. Ben Tiggelaar presenteert een messcherpe selectie van de allerbeste leiderschapsinzichten ooit. En vertaalt ze meteen naar jouw praktijk. In een ultracompact seminar! (Bron: www.jaarbeurs.nl)

Content Distribution: 18 september | IAB Nederland, Amsterdam
We weten allemaal dat distributie een hoofdrol speelt in het contentmarketing werkveld. Op welke kanalen zit mijn doelgroep? Welke creatie werkt daar? Hoe past dit binnen mijn doelstellingen? In navolging van de goed bezochte sessies Strategie en Creatie organiseren de IAB taskforces Content en Video samen een inspirerende middag over content distributie met sprekers van o.a. Ikea, McDonalds en StoryTEQ. (Bron: www.eventbrite.nl)

Fempreneur in the City: 26 september | de nieuwe bibliotheek Almere
Ondernemen, inspireren en empowerment: dat zijn de kernwaarden van dit sprankelende kennis- en netwerkevent voor ondernemende vrouwen. In deze derde editie, #Brand | Business, deelt Nancy Poleon (BrandedU) hoe jij je kunt ontwikkelen tot een zichtbaar en authentiek merk. Daarnaast is er een panelgesprek met twee fempreneurs die aan de hand van jouw vragen/stellingen in gesprek zullen gaan. De presentatie is in handen van Minchenu Maduro. (Bron: www.denieuwebibliotheek.nl)

Heb jij nog interessante aanvullingen voor de lijst met events in september 2018? Laat het vooral weten, zodat ik ze kan toevoegen.