Instaproof | Kirsten Jassies Joyce NafzgerWeer zo’n leuk boek over Instagram! Afgelopen week viel Instaproof op de deurmat en ik heb het uiteraard gelijk gelezen. Benieuwd hoe Kirsten Jassies en Joyce Nafzger je in 15 stappen naar insta(nt) succes op Instagram begeleiden? Lees dan vooral verder…

Insta-addicts en experts Kirsten Jassies en Joyce Nafzger kunnen zich geen wereld meer voorstellen zonder Instagram. In dit boek gidsen ze jou en je merk in vijftien stappen naar Insta succes. Van praktische tips & tricks over hoe laat te posten en Insta-waardige foto’s te maken, tot de beste hashtags en apps om je content in te plannen. Nooit meer denken: ‘Wat moet ik vandaag plaatsen?’ of ‘Waar tover ik die volgers vandaan?’. Vol voorbeelden van inspirerende Instagrammers en hands-on tips. (Bron: omslag Instaproof)

Wat je kunt verwachten van Instaproof

Of je nu net start met Instagram of al een tijd onderweg bent, het is de moeite waard om Instaproof te lezen. Dit boek was voor mij deels herkenning, deels inspiratie en deels nieuwe kennis.

Het boek is opgedeeld in 15 hoofdstukken: Algoritme, Focus, Doelstelling, Stijl, Video, Content, Hashtags, Like & reageer, Locatie, Stories, Influenceren, Authentiek, Bedrijfsprofiel, Adverteer en Contact. Aan de hand van voorbeelden, foto’s en quotes van andere Instagrammers worden de 15 stappen duidelijk helder gemaakt.

Video schijnt steeds belangrijker te worden volgens Instaproof. Dat is voor mij persoonlijk wel een dingetje; ik heb het er gewoon niet zo op. Maar wie weet, zeg nooit nooit ten slotte, waag ik me er uiteindelijk ook wel aan.

Eerder verscheen al GRAMMIE van Amber van Leeuwen (ook wel The Social Good Girl), dat ik ook met veel plezier las. Allebei zijn het geslaagde uitgaves die je als Instagram-fan zeker gelezen wil hebben.

Ga jij Instaproof binnenkort lezen of was je me al voor??

Titel: Instaproof
Auteur: Kirsten Jassies &?Joyce Nafzger
Prijs: ? 17,50

Koop bij bol.com

(Dit artikel bevat affiliate links)