online zichtbaarheid | contentcreatie | communicatieadvies

Ervaring

Behalve voor Humanvalue werk ik een deel van de week voor www.denieuwebibliotheek.nl als social media manager (en ik houd me bezig met producten voor de zakelijke markt).?Daarnaast heb ik een foodblog:?www.pukster.nl. Je kunt nog meer content van mijn hand vinden bij Biblyo en Like & Love (it!).?

Een greep uit de projecten die ik heb afgerond:

Huisstijl kinderopvang
blink bso | Almere
Een kinderopvang (bso) vroeg mij te helpen bij het veranderen van de huisstijl. Ik heb alle bestaande documenten geredigeerd, nieuwe documenten aangemaakt en allen voorzien van een nieuwe huisstijl zowel tekstueel als visueel. Bij dit traject hoorde ook het vullen van de nieuwe website met de juiste teksten. Sindsdien redigeer ik op regelmatige basis teksten voor blink en help ik bij het vergroten van de online zichtbaarheid .

Webshopbeheer
Pukster.nl | Almere
Webwinkel www.pukster.nl is in 2011 ontstaan uit een persoonlijke zoektocht naar goede tussendoortjes. Alle voorkomende werkzaamheden voerde ik zelf uit. Van inkoop tot vormgeving, van social media tot verpakken en verzenden en van administratie tot nieuwsbrief. Sinds 1 januari 2016 is Pukster een foodblog waar ik recepten deel en andere blogs die over food gaan.?

Huisstijlontwikkeling
Polisverkaveling | Baarn
Voor een nieuw internetplatform in de verzekeringsbranche werd ik gevraagd de huisstijl te ontwikkelen. Allereerst heb ik een logo ontworpen en aansluitend de daarbij horende huisstijl. Deze huisstijl heb ik vervolgens toegepast bij het ontwikkelen van de huisstijlonderdelen zoals een folder en de website.

Klantendag organiseren voor de ICT/verzekerings-branche
Omniplan | Purmerend
Voor een softwareleverancier heb ik van A tot Z een klantendag, met 200 gasten, georganiseerd in De Reehorst in Ede. De gasten konden gedurende de de dag verschillende workshops bijwonen welke werden gegeven door zowel interne als externe sprekers. Wat er allemaal bij kwam kijken van mijn kant om die dag tot een succes te maken
– brainstormsessie met de sprekers
– contact onderhouden met de sprekers
– bewaken van deadlines
– programma samenstellen
– uitnodigingen opstellen en versturen
– bevestigingen opstellen en voorzien van routebeschrijving versturen
– vanaf de eerste dag van de voorbereidingen tot na afloop contact onderhouden met De Reehorst
– afstemming met De Reehorst over catering, zalen, ontvangst, omroepmomenten, beamers, enzovoort
– cabaretier selecteren en van input voorzien
– programmaboekje ontwerpen
– badges maken
– uniforme uitstraling van de medewerkers verzorgen
– gimmicks selecteren en bestellen
– gastenlijst bijhouden
– persberichten opstellen en versturen
– evaluatieformulieren ontwerpen
– op de dag zelf als ceremoniemeester fungeren

Redigeren
Diverse opdrachtgevers

Ik redigeer op regelmatige basis voor uiteenlopende opdrachtgevers teksten. Naast dat ik regelmatig teksten schrijf, heb ik door het vele redigeren een oog ontwikkeld voor ‘gekke dingen? in een tekst. In ??n moeite door kan ik, indien gewenst, tevens bekijken of de huisstijl consequent wordt toegepast.

En verder…
…heb ik personeelsadvertenties opgesteld, flyers ontworpen, mystery onderzoek verricht, data entry gedaan, sales presentors ontwikkeld, inkoop voor een nieuw in te richten kantoor gedaan, logo’s ontworpen, folders vormgegeven, een peuterspeelzaal (op vrijwillige basis) met de communicatie geholpen, drukwerkbegeleiding verzorgd, enzovoort.

PS
Voordat ik ondernemer werd heb ik ervaring opgedaan bij verschillende werkgevers.

Laat een antwoord achter