online zichtbaarheid | contentcreatie | communicatieadvies
Uitgelichte afbeelding

Partners

Door de jaren heen heb ik veel samengewerkt met vormgevers, fotografen, drukkerijen en tal van andere leveranciers. Sommige blijven, sommige neem je afscheid van en sommige verlies je uit het oog en vind je later weer terug. Ik werk graag samen met mensen waarvan ik weet dat ik op ze kan vertrouwen als het gaat om kwaliteit, betrokkenheid, inzet en meedenken. En waar ik plezier mee kan beleven, want dat maakt onder andere dat werken niet meer als werken voelt.

Ook als ik voor jou aan de slag ga kan ik altijd een beroep doen op een club mensen die aanvullen waar mijn kennis ophoudt. Die ervoor zorgen dat het hele plaatje klopt en wordt afgerond. Uiteraard zorg ik voor de briefing en onderhoud ik de contacten voor jou en zorgen wij met elkaar voor een optimaal eindresultaat.

Ik stel graag een aantal van die leuke mensen aan je voor

 

Perfect Portret: Laura Vlaanderen

 

 

 

 

Laura Vlaanderen – FOTOGRAFIE

Persoonlijk ben ik fan van de stijl van Laura. In alle foto’s die ze tot nu toe van mij maakte herken ik mezelf zoals ik echt ben. Ook voor de Humanvalue-website maakte Laura de foto. Gewoon hier in de stad, in een gezellige en ontspannen setting. Perfecte timing is dan ook een sterke eigenschap van Laura.

 

Remko Kool: Eurotex

 

 

 

 

Remko Kool – RELATIEGESCHENKEN
Remko en ik gaan al heel lang terug en met een reden. Als leverancier van relatiegeschenken onderscheidt hij zich door zijn hoge betrokkenheid en goede productkennis. Als het nodig is stapt Remko zelf in de auto om hoe dan ook te zorgen dat de levering op tijd in huis is. Gaat er in een uitzonderlijk geval iets mis bij de producent? Remko zorgt dat het keurig wordt opgelost.

 

Ada Kaspersma: Adalyse

 

 

 

 

Ada Kaspersma – MARKTONDERZOEK
Wil je weten op welke doelgroep je je moet richten om snel succes te hebben? Dan is Ada jouw helpende hand. Ada zorgt met een uitvoerig marketingplan voor inzicht waarmee je gegarandeerd snel succes zult halen. De uitvoering van dat marketingplan (of een deel daarvan) neem ik dan vaak voor mijn rekening. Team inzicht & daadkracht noemen we onszelf ook wel.

 

Sgb Norman Sedney

 

 

 

 

Norman Sedney – BRANDING
Norman en ik hebben allebei dezelfde functie bij dezelfde werkgever gehad: PlantijnCasparie. Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en hebben we elkaar weer gevonden. Norman is een kei in het cre?ren van een ijzersterke visuele branding door een huisstijl te ontwerpen die past bij jou, je bedrijf en de doelgroep. ?Samen voeren we die huisstijl in alle communicatiemiddelen door, in beeld en tekst, voor een optimale herkenbaarheid.