online zichtbaarheid | contentcreatie | communicatieadvies
Uitgelichte afbeelding

Social media management

Ben je overtuigd van het belang van (online) zichtbaarheid voor jou en je bedrijf? Maar vind je het lastig om je social mediakanalen up-to-date te houden? Ik kan je helpen door het social media management voor je uit handen te nemen en daarmee je online zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten. 

Je bent namelijk niet de enige die het een klus vindt. Gebrek aan kennis, tijd, zin, inspiratie of een combinatie hiervan zorgen ervoor het gewoon niet lekker van de grond komt. Het is ook niet iets om er ‘even bij te doen’, het vraagt echt kennis, ervaring en tijd om de socials goed in te zetten. Het is ook niet zo dat iedereen goed is in het creëren van online zichtbaarheid of, nog belangrijker, het leuk vindt en er gevoel voor heeft. Je bent ten slotte ondernemer geworden omdat je goed bent in jouw vak.

Het kan ook anders!

Je kunt uiteraard op de houtje-touwtje, vaak ad hoc, manier doorgaan, maar je kunt er ook voor kiezen om je contentcreatie en social media management uit te besteden. Hierdoor gaat de kwaliteit van je zichtbaarheid direct omhoog en wordt je zichtbaarheid en bereik snel vergroot. En nog belangrijker: jij krijgt weer meer tijd om aan je vak te besteden en kansen op omzet te genereren! Pure winst dus. Jij doet waar jij goed in bent en ik ontzorg en ondersteun je door te doen waar ik goed in ben.

Social media management: hoe werkt het?

Alle zorgen rond social media management neem ik met liefde voor je uit handen. Van strategie tot planning en creatie. We bepalen in een intake sessie eerst samen wat je doel is, welke doelgroepen belangrijk zijn, welke tone of voice past, enzovoort. Om het makkelijk te maken heb ik pakketten samengesteld maar maatwerk is uiteraard ook altijd mogelijk.

Social media management Instagram pakket

Social media management Facebook pakket

Social media management Facebook pakketa

Goed om te weten over de pakketten:
Een pakket neem je af met een startperiode van 3 maanden, daarna is de samenwerking maandelijks opzegbaar.

Heb je al gezien dat je ook een content brainstorm met mij kunt plannen? Na afloop kun je weer vooruit met voldoende content inspiratie en concrete ideeën.

Anyway, ik beloof je dat ik je kan helpen mooie stappen te zetten met je online zichtbaarheid. Heb je interesse in één van de pakketten of wil je meer weten, neem dan vooral contact met me op. Graag tot snel!

 

(Voor de zekerheid nog even dit: alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.)