Ben je al overtuigd van de toegevoegde waarde van social media maar vind je het lastig om consequent te ‘posten’? Mis je discipline? Of weet je niet zo goed wát je dan gaat posten? Dan is een contentplanning essentieel. 

Zal ik een contentplanning voor je maken? Helemaal op maat. Je weet dan precies wat je wanneer moet posten en je kunt voor een groot deel vooruit werken. Klaar is maar klaar. Uiteraard is er in zo’n contentplanning voldoende ruimte voor spontane posts. Door gebruik te maken van een gestructureerd plan voorkom je dat je teveel op een dag post (en je doelgroep irriteert) of juist te lange tijd niets post (en de aandacht van je doelgroep verslapt).

Hoe werkt het?

Je vult een vragenlijst in die ik je toestuur. Ik ga daarmee aan de slag en zorg voor een evenwichtige planning waarmee je vooruit kunt. Je kunt kiezen voor een periode van drie maanden of een jaarabonnement. Liever eerst eens een maand uitproberen voordat je een keuze maakt? Ook dat kan.

Jaarabonnement | € 79,- per maand
Zodra ik de ingevulde vragenlijst hebt ontvangen ga ik aan de slag met een jaarplanning. Ik doe vooronderzoek en vul de acties in die gepland worden rondom bijzondere dagen zoals Sinterklaas en Pasen, zorg dat er terugkerende items worden gepland enzovoort. Tijdens dit proces hebben wij nauw contact om te zorgen dat alles dat al bekend is een plek krijgt in de contentplanning. Hierdoor kun je dus ook vast vooruit werken. Als die basis klaar is ontvang je van mij daarna iedere maand een update van de contentplanning. Ik kijk wat eerdere posts voor resultaat hebben en borduur hier op voort. Hiervoor hebben we regelmatig contact, zodat ik weet wat er speelt en daar een creatieve wending aan kan geven.
Extra ontvang je van mij gratis zes quotes in jouw huisstijl die gegarandeerd scoren op social media. Ook die krijgen uiteraard een plekje in de contentplanning. Voor het jaarabonnement geldt een opzegtermijn van een maand.

Drie maanden-planning | € 89,- per maand
Je ontvangt van mij een contentplanning voor de komende drie maanden, die rekening houdt met eventuele feestdagen, het seizoen en de actualiteit van dat moment. Uiteraard kun je input aanleveren om de contentplanning zo passend mogelijk te maken. Voor de tweede en derde maand ontvang je van mij een bijgewerkte planning zodat actuele ontwikkelingen kunnen worden meegenomen. Na twee maanden aan jou de keuze om door te gaan of niet en op welke manier, zonder opzegtermijn.

Om te proberen: 1 maand | € 75,-
Ik maak op basis van de ingevulde vragenlijst en vooronderzoek van mijn kant een contentplanning. Dit is een volwaardige planning waarmee je kunt ervaren hoe fijn zo’n contentplanning werkt. Deze planning kan slechts eenmalig worden aangeschaft ter kennismaking en heeft daarom ook een interessant tarief van slechts € 75,-.

Meld je nu aan voor een maatwerk contentplanning:

  Je bedrijfsnaam

  Je voornaam (verplicht)

  Je achternaam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je website (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Opmerkingen

   Let op: alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW en dienen vooraf over de volledige periode te worden voldaan!
  Wil je graag dat ik behalve de contentplanning nog meer uit handen neem om je zichtbaarheid te verbeteren? Laat het me weten. Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail naar info@humanvalue.nl