online zichtbaarheid | contentcreatie | communicatieadvies
Uitgelichte afbeelding

Contentplanning

Ben je al overtuigd van de toegevoegde waarde van online zichtbaarheid en de rol van content en social media maar vind je het lastig om consequent te ‘posten’? Mis je discipline? Of weet je niet zo goed wat je dan gaat posten? Dan is een contentplanning essentieel.

Ik werk al jaren met hetzelfde format als het gaat om contentplanningen. Voor mijn eigen blog Pukster.nl voor Humanvalue.nl voor de socials van de nieuwe bibliotheek en voor andere opdrachtgevers. Omdat ik altijd weer merk dat veel mensen niet weten hoe je een goede contentplanning opzet en invult, heb ik een aanbod voor je. Een contentplanning zoals ik zelf gebruik, maar dan speciaal voor jou.

Er is ruimte voor al je kanalen en je kunt er een tijd mee vooruit wat inhakers betreft, want ook die heb ik vast voor 2021 voor je ingevuld. Klinkt goed toch? En dat gewoon via Google Spreadsheet zodat je er altijd en overal bij kunt.

Voor de actieprijs van slechts € 19,95 is ‘ie van jou. Meld je nu aan en zodra ik je betaling ontvangen heb, stuur ik je de contentplanning met een duidelijke uitleg zodat je direct aan de slag kunt. Nooit meer chaos en onregelmatig posten maar structuur en consequent zichtbaar zijn. Love it!

Vraag nu de contentplanning aan >>

Wil je graag dat ik de contentplanning (en extra’s) voor je uit handen neem om je zichtbaarheid te verbeteren. Laat het me weten. Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek, stuur me een e-mail.