Je bent overtuigd van de toegevoegde waarde van goede content op je site en deze te delen via social media, maar je weet niet goed wat nu goede content is. Of je mist discipline om consequent te publiceren. Dus doe je maar wat met in je achterhoofd het gevoel dat het beter en makkelijker moet kunnen. Herkenbaar? 

Je bent niet de enige. Het is ook niet zo dat iedereen dat zomaar kan of, nog belangrijker, leuk vindt en er gevoel voor heeft. Je bent ten slotte ondernemer geworden omdat je goed bent in jouw vak. Maar om dat te verkopen zul je moeten zorgen voor een goede zichtbaarheid bij je doelgroep. Kortom, of je behalve je eigen vak ook even marketing, communicatie en content management erbij wil doen. En goed graag.

Het kan ook anders…

Je kunt uiteraard op de houtje-touwtje manier doorgaan maar je kunt er ook voor kiezen om je content  en social media management uit te besteden. Hierdoor gaat de kwaliteit van je zichtbaarheid direct omhoog en wordt je zichtbaarheid snel vergroot. En nog belangrijker: jij krijgt weer meer tijd om aan je vak te besteden en kansen om omzet te genereren! Pure winst dus.

Hoe werkt het…

Alle zorgen over goede content neem ik met liefde voor je uit handen. We bepalen eerst samen wat je doel is, wat wil je bereiken? Dan kiezen we de tone-of-voice die past bij de doelgroep. Vervolgens ga ik voor je aan de slag.

Bloggen
Ik schrijf bijvoorbeeld blogs voor je die ik ook voor je post op social media kanalen (Facebook, Twitter, LinkedIn enzovoort). Hiervoor moet je me uiteraard toegang geven tot jouw (bedrijfs)accounts. Heb je nog geen accounts op de nodige social media? Dat kan ik ook voor je regelen. De onderwerpen mag je zelf aandragen of laat je aan mij over. Wat jij fijn vindt. Als je een WordPress-site hebt kun je een account voor mij aanmaken zodat ik het blog direct daar voor je kan schrijven en plaatsen. Daarbij zorg ik ook voor een goede vindbaarheid door SEO-proof te schrijven.

Instagram
Heb je een Instagram-account maar heb je af en toe geen idee wat je ermee moet? Of vind je het lastig om consequente stijl toe te passen? Ik ben een echte Instagram-liefhebber en help je graag vooruit. Instagram is ten slotte enorm aan de weg aan het timmeren als het gaat om het aantal gebruikers en bereik. Samen zorgen we ervoor dat jouw zichtbaarheid groeit!

Er is meer!
Uiteraard is er nog veel meer leuks te doen en bedenken om jouw zichtbaarheid te vergroten. Pinterest bijvoorbeeld. Je zou het misschien niet zo 1-2-3 denken maar hier komt een heleboel verkeer, maar liefst tweederde van al het verkeer via social media, vandaan voor mijn blog Pukster.nl.

Contentplanning
Hoe dan ook help ik je aan meer overzicht en structuur wat je content en social media planning betreft. In een overzichtelijk spreadsheet zie je precies wanneer er wat geschreven, gefotografeerd en/of gepost moet worden. Zo kun je eenvoudig vooruit werken en weet je precies hoe we de taken verdeeld hebben.

Anyway, ik beloof je dat ik je kan helpen met teksten en zichtbaarheid. Uiteraard bespreken we van tevoren wat het doel is, wat de looptijd van de opdracht is en wat de kosten zijn. Wil je meer weten of me een keer face-to-face spreken neem dan vooral contact met me op. Graag tot snel!