Sabine portretfotoIk ben Sabine van Stek en ik communiceer graag en vaak en doe dat op een heldere manier. Men noemt mij ‘verbaal sterk’ en voor geschreven teksten draai ik mijn hand niet om. Ik ben creatief, zie kansen die een ander misschien niet zo snel ziet en ik ben een echte ‘doener’ en hou zodanig van aanpakken.

Ik help je graag bij communicatie-uitdagingen, online en offline, en alles wat daarbij komt kijken. Of het nu gaat om bloggen, social media, een persbericht of een vacaturetekst enzovoort. Op deze manier kun jij je bezighouden met de dagelijkse bedrijfsvoering en zorg ik ervoor dat je zichtbaarheid naar een hoger niveau wordt gebracht. En dit allemaal op de voor mij zo kenmerkende manier van werken; snel en nauwkeurig. Ik doe wat ik zeg, in zo min mogelijk tijd. Kan ik jou helpen je zichtbaarheid te vergroten?

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen of wil je vrijblijvend kennismaken? Neem contact met mij op. Je kunt Humanvalue ook op Facebook en Instagram vinden of voeg mij toe op LinkedIn.

Contactgegevens
Humanvalue
W.G. van de Hulststraat 32
1321 JL Almere
Tel: +31 (0)6 51 934 200

Bank: NL16 INGB 0009 4452 04
KvK: 39081118

 

 

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *