Je bent overtuigd van de toegevoegde waarde van goede content op je site en deze te delen via social media, maar je weet niet goed wat nu goede content is. Of je mist discipline om consequent te publiceren. Dus doe je maar wat met in je achterhoofd het gevoel dat het beter en makkelijker moet kunnen. Herkenbaar? 

Je bent niet de enige. Het is ook niet zo dat iedereen dat zomaar kan of, nog belangrijker, leuk vindt en gevoel voor heeft. Je bent ten slotte ondernemer geworden omdat je goed bent in jouw vak. Maar om dat te verkopen zul je moeten zorgen voor een goede zichtbaarheid bij je doelgroep. Kortom, of je behalve je eigen vak ook even marketing, communicatie en content management erbij wilt doen. En goed graag.

Het kan ook anders…

Je kunt uiteraard op de houtje-touwtje manier doorgaan maar je kunt er ook voor kiezen om je content management uit te besteden. Hierdoor gaat de kwaliteit van je zichtbaarheid direct omhoog en wordt je zichtbaarheid snel vergroot. En nog belangrijker: jij krijgt weer meer tijd om aan je vak te besteden en kansen om omzet te genereren! Pure winst dus.

Het contentabonnement

Alle zorgen over goede content neem ik met het contentabonnement voor je uit handen. We bepalen eerst samen wat je doel is, wat wil je bereiken? Dan kiezen we de tone-of-voice die past bij de doelgroep. Vervolgens ga ik voor je aan de slag. Het contentabonnement kost € 175,- per maand. Wat je daarvoor precies krijgt? Lees vooral verder!

Blog
Ik schrijf iedere maand twee blogs, van circa 350 woorden, voor je (meer kan ook tegen meerprijs van € 50,- per blog), die ik ook voor je post op social media (Facebook, Twitter, LinkedIn). Hiervoor moet je me uiteraard toegang geven tot jouw (bedrijfs)accounts. Heb je nog geen accounts op de nodige social media? Dat kan ik ook voor je regelen. De onderwerpen mag je zelf aandragen of laat je aan mij over. Wat jij fijn vindt. Als je een WordPress-site hebt kun je een account voor mij aanmaken zodat ik het blog direct daar voor je kan schrijven en plaatsen. Daarbij zorg ik ook voor een goede vindbaarheid door SEO-proof te schrijven.

Quotes
Daarnaast maak ik elke maand twee quotes voor je in jouw huisstijl en die passen bij jouw vak en doelgroep. Ook deze post ik weer voor je op de diverse social media.

Meld je nu aan voor het contentabonnement:

Je bedrijfsnaam (verplicht)

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je website (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

Opmerkingen

 Let op: de genoemde bedragen zijn exclusief BTW en dienen vooraf te worden voldaan! Het contentabonnement ga je aan voor een periode van minimaal een half jaar.